• Gratis frakt på bestillinger over 2000.-
Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Mønsterpapir

  • 79,-

Oppgrader din syopplevelse med vårt premium mønsterpapir, designet for den kresne syentusiasten. Dette høykvalitets, transparente mønsterpapiret er et uunnværli

På lager
Del
Artikkelnummer: 1389

Oppgrader din syopplevelse med vårt premium mønsterpapir, designet for den kresne syentusiasten. Dette høykvalitets, transparente mønsterpapiret er et uunnværlig verktøy i ethvert syrom. Pakken inneholder fem generøse ark på 100x150 cm, brettet for din bekvemmelighet.

Papiret kan strykes glatt med lav varme.

Vårt mønsterpapir er spesielt utviklet for å gi deg en optimal gjennomsiktighet som gjør det enklere å tegne av mønstre fra dine favorittbøker og magasiner, uten å skade originalene. Den glatte overflaten sikrer at tegneredskapene dine glir lett over papiret, og de store arkene gir deg rikelig med plass til selv de mest komplekse prosjekter.

Enten du er en erfaren håndverker eller en nybegynner, vil du sette pris på den ekstra tykkelsen og holdbarheten som beskytter mot rifter under bruk. Invester i kvalitet og presisjon med Minnasydd's mønsterpapir – et essensielt tilbehør for alle dine skreddersydde kreasjoner.