• Gratis frakt på bestillinger over 2000.-
Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Om Minnasydd

Minnasydd startet opp som nettbutikk 1.mars 2021.

Jeg, Minna Mourier som er eieren, startet å sy for mange år siden. Jeg sydde til mine egne barn da de var små. Så ble det en stopp fem til barnebarna meldte sin ankomst for noen år  siden. Da var jeg i gang igjen, og det ene tok snart det andre. Jeg oppgraderte symaskinparken, og var snart i gang med å sy på bestilling. Dette var det mine barn som oppmuntret meg til.

Det ble mange julemarkeder og andre markeder etterhvert. Helt til jeg fikk ideen om å starte nettbutikk selv,  for å importere Family Fabrics sine flotte stoffer. Jeg forelsket meg sånn i dem, og det at de var håndmalte akvarellbilder forsterket dette. Jeg har selv malt akvarell tidligere, så har et ekstra hjerte for nettopp det.

Tanken var å bygge opp netbutikken rundt Family Fabrics sine stoffer. Jeg liker de naturlige, fargene og roen i stoffene. Så alt annet jeg tar inn skal speile dette og matche  stoffene. Kvalitet og at de er økotexsertifiserte er viktig for meg. 

Nå har jeg også produsert noen egne stoffer, og har lyst til å produsere flere. Jeg håper jeg kan klare å lage mine helt egne design med tiden, men det krever masse. Men jeg er i prosessen for å lære her.

Jeg ønsker å være den nettbutikken hvor dere vet hva dere får. Den skal ha sin egen stil, man skal ikke behøve å lete seg gjennom masse forskjellige stoffer i alle mulige farger og print. Jeg vil ha de naturlige fargen, rolige og vakre stoffer hvor det skal være lett å finne matcher. Jeg bruker masse tid på å finne stoffer jeg syns passer inn, og jeg er nok meget kresen. Men jeg ønsker å være tro mot konseptet mitt.